loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Et år etter regjeringsrapporten vil Kari Sandberg og EBA komme med sin egen rapport om rot-fradraget.

BNL lager rotfradrag-rapport

/ 2015-12-04 09:41:24

BNL og entreprenørbedriftene godtar ikke den famøse rapporten fra Finansdepartementet om rot-fradrag.

Entreprenørforeningen EBA og BNL lager en egen rapport om fradraget. Organisasjonene er ikke fornøyde med rapporten som Finansdepartementet presenterte for et år siden.

Kritisert

Den har møtt kritikk fra byggenæringen, og et år etter at den kom, har næringen bestemt seg for å lage sin egen rapport.
– I rapporten vurderes konsekvenser av et skattefradrag etter den svenske modellen for rot-fradrag. Det er vår oppfatning at en del positive konsekvenser av rot-fradraget i Sverige ikke kom klart til uttrykk i rapporten som FD fremla, sier EBA-sjef. Kari Sandberg til Bygg.no.

Vil begynne i vest

Den nye rapporten skal også se på hvor mye staten vil tjene eller tape i skatteinntekter med et fradrag, hvordan det vil bidra til arbeidsplasser og hva det får å si for arbeidsmarkedskriminalitet. Dessuten vil organisasjonene se på om en slik ordning vil bedre omdømmet og rekrutteringen til næringen.

Tidligere i uken har Frp-stortingsrepresentant Laila Marie Reiertsen tatt til orde for å innføre fradraget som hennes egen regjering har skrinlagt, i Hordaland og Rogaland for å få ned arbeidsledigheten.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse