loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Denne skal hindre at varme går til spille

Jan Erik Røine / 2015-08-25 07:29:32

Nå er en ny 50 liter buffertank for luft-til-vann varmepumper kommet på markedet.

«En buffertank koblet til luft-til-vann systemet gir større volum, og forhindrer derfor at varme går til spille. Aquarea-systemet kan dermed lagre mer varme og blir mer effektivt,» reklamerer Panasonic i en pressemelding.

– Vi anbefaler alle som har et Aquarea-system å ta i bruk en buffertank. Dette beskytter varmeveksleren og bedrer temperatur- og mengdereguleringen. En tank på 30-50 liter sikrer at systemets volum er tilstrekkelig, sier Thor Harald Normann-Hellum, norgessjef for Panasonic Heating & Cooling.

Både kjøling og oppvarming

Når produktet først er installert, skal det vært sjeldent det trenger vedlikehold. Tanken er lett i vekt og krever lite plass, da den monteres på veggen.

«Aquarea-produktene kan levere kapasitet fra 3kW og helt opp til 16kW, det høyeste på markedet. Luft-til-vann varmepumper med varmtvannstanker dekker behovet for både kjøling og oppvarming. Slike systemer egner seg både til montering i nye hus, men kan med fordel også brukes som erstatning av oljefyr eller ved renovasjon av boliger,» skriver Panasonic i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse