loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

– Dere står helt i front med å løse utfordringene

Jan Erik Røine / 2015-08-24 08:04:22

Nikolai Astrup, parlamentaristisk nestleder for Høyre, om VVS-bransjen.

ON TOUR: «Det er mange i vår bransje som vet hvor enormt viktig jobb du gjør hver eneste dag for å gjøre landet vårt og verden utenfor bedre, renere og tryggere,» skriver Jan Erik Røine», kommunikasjons- og pressesjef i Skarland Press.

«Men vi i VVS-dagene 2014 ønsket at flere også skulle få vite det. Så vi tok med oss campingvogna og dro på besøk til statsråder, ministere, partiledere og ordføreren. Og de hadde alle noe å si deg», skriver han videre.

Nå har Røine, i selskap med daglig leder Thor-Jostein Egeland og fagsjef Knut Olav Knudsen i VVS-foreningen, vært på Stortinget og møtt Nikolai Astrup, parlamentaristisk nestleder for Høyre.

Link til video: http://www.vvs-dagene.no/torr-tenk-nytt/

– Dere må være dem som tør å tenke nytt

Dette er hva Astrup sier om VVS-bransjen:

– I 1950 var det 2,5 milliarder mennesker på jorden. Nå er det 7 milliarder, og i 2050 regner man med at det vil være over 9 milliarder mennesker på jorden. Det betyr at stadig flere mennesker skal dele på stadig knappere ressurser – og det igjen betyr at vi må få mer ut av mindre for å løse de store utfordringene med energimangel og klima- og gassutslipp, sier stortingsrepresentanten.

– Skal vi klare det, trenger vi dyktige mennesker.Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Og dere som jobber med vann, ventilasjon og varme, står helt i front med å løse de utfordringene vi står overfor i fremtiden. Og som jeg pleier å si: Fremtiden tilhører dem som ligger foran, tør å tenke nytt – og dere må være dem som tør å tenke nytt, tilføyer Astrup.

LES OGSÅ: «VI ER HELT AVHENGIG AV EN GOD VVS-BRANSJE»: http://norskvvs.no/article/20141014/NYHETER/141019983/1012&ExpNodes=

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse