loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
HÆLA I TAKET: Det ble skikkelig fest a Mal Proff avsluttet sin høstlige rundtur til alle Mal Proff-utsalg fra Trondheim og sørover. Avslutningen skjedde i Trondheim 8. september. (Foto: Mal Proff)

"Hæla i taket" da Mal Proff avsluttet Tour

/ 2017-09-10 09:30:31

Det ble et skikkelig «trøkk» da Dag Ingebrigtsen og Trønderbataljon tråkket til med cover av kjente rockelåter utenfor Mal Proff`s utsalg i Trondheim fredag. Festen markerte avslutningen på en «Overflate tour» som har pågått siste halvdel av august og begynnelsen av september.

Så godt som alle Mal Proff utsalg har fått besøk, dog er de to nordligste utsalgene utelatt fra Tour`en, selv om også disse utsalgene vil få tilgang til de spesielle tilbudene som ble kjørt i forbindelse med touren. Det rapporteres om opp mot 100 besøkende på hver av stoppestedene, unntatt Oslo og Trondheim, hvor antallet var det dobbelte. Alle steder har de besøkende blitt servert hamburgere av direktøren sjøl, Terje Langmoe.

Mal Proff

Det er første gang Mal Proff legger ut på en slik rundtur til alle sine utsalg, og opplegget var bredt, med egen semitrailer og støtte fra intet mindre enn 18 leverandører. Og at trønderne kan rocke, var det ingen tvil om blant de frammøtte denne kvelden.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse