loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Lars Barg (til venstre) er ute av styrearbeidet, men tar hånd om noen oppgaver i MLF-sekretariatet, forteller leder Tore Knudsen (til høyre).

Ny MLF-sjef i sommer; Barg engasjert

/ 2016-01-27 19:27:17

Styret i MLF håper å ha ny daglig leder på plass i sommer. I mellomtiden er Lars Barg engasjert for å ta seg av administrative oppgaver.

Styret i MLF håper at en ny daglig leder kan være på plass «rundt ferietid», fastslås det i en uttalelse etter styremøtet i organisajonen denne uken.

Rekrutteringsbyrå

– Medlemmene spør når vi skal få den nye daglige lederen som skal bringe dette forbundet videre, konstaterer styreleder Tore Knudsen.

– Vi har måttet få brikkene litt på plass først, sier han. Men nå er resten av administrasjonen i forbundet på plass, og det er tid for å ansette daglig leder.

– Nå er rekrutteringsbyrået på plass, og vi setter igang om veldig kort tid, kommenterer Knudsen.

I mangel av en ansatt daglig leder er det Knudsen i egenskap av styreleder som er ansvarlig også for den daglige driften. – Men jeg klarer ikke å drive kontoret. Jeg har en bedrift å drive, jeg er laugsformann i Bergen, og da blir det litt i overkant, forklarer han.

Barg som konsulent

Derfor er Lars Barg engasjert som konsulent frem til ny daglig leder er på plass. – Vår permitterte styreformann vil på oppdrag fra styret ha ansvar for gjennomføring av en del administrative oppgaver, som styret formulerer det.
Barg har trukket seg helt ut av styret i MLF etter at han ble siktet og kastet på glattcelle i en aksjon i august. – Nå vil han arbeide under meg og avlaste meg i ting jeg burde gjort i mangel av en daglig leder. sier Tore Knudsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse