loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
PØLSER SOM SUGER: Nå kommer Relekta med “sugende pølser”, som både kan stoppe forskjellige typer søl, og ikke minst suge det opp igjen.

Pølser som suger

/ 2017-03-01 09:31:16

Det har jo vært kjent lenge at lange “pølser”, også kalt lenser, kan være temmelig så effektive mot oljesøl. Om man altså snakker om oljesøl på vann, til og med på havet. Og det kan også være ganske store bølger før “pølsene” må gi opp, og slippe noe igjennom.

Men at dette også skulle kunne la seg gjøre på landjorden, og til og med innendørs, har kanskje ikke så menge tenkt på. Før nå, i alle fall. For nå kommer nemlig Relekta med de såkalte Can Ross Universal. Og det er nettopp: Pølser som kan brukes til å begrense utbredelsen av, og suge opp lekkasjer eller søl. Dermed kan skader både forebygges og ikke minst begrenses, om ulykken skulle være ute.

Enkle å bruke

Can Ross Universal oppsugingspølser er hendige å bruke dersom man får lekkasjer og vil hindre søl utover gulvet, forklarer produsenten. De absorberer opptil 10 ganger egenvekten av alle typer væsker inklusiv olje. Can Ross Universal selges i 3 m lange pølser som kan legges preventivt rundt maskiner, fat og lignende. Det følger med snor og karabinkrok slik at de kan lenkes sammen. Can Ross produserer absorbenter som sprer væsken svært godt, og har en høyere mekanisk evne til å holde på oppsugd væske enn det som har vært på markedet til nå, mener Relekta. Den grå overflaten av finfiber gir en tydelig fargeindikasjon der væske eller olje er sugd opp. Kanskje dette kunne være noe å tenke på å ha i håndverksbilene når man skal ut på oppdrag der det finnes muligheter for lekkasjer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse