loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VINNER AV SPARKELKONKURRANSEN: Nå blir det tur til Island, sier en smilende André Johannessen.

Sparkelkonkurransen fikk vinner fra Østfold

/ 2017-06-14 17:30:05

-Det er klart vi er stolte. Veldig glade for at det skulle bli en av våre malere som gikk av med seieren i sparkelkonkurransen til Flügger. Det er et morsomt tiltak, og frisker opp på rundturen deres.

Slik kommenterer Svein Strand i Østfoldselskapet Svein Strand AS at en av deres malere, André Johannessen, gikk av med seieren i Flügger sin konkurranse. Overrekkelsen av hovedpremien i sparkelkonkurransen skjedde da «Flügger on Tour» nådde Østfold den første juni.

Sparkelkonkurranse

-Vi har kåret lokale vinnere hele veien, og det skulle vise seg at nettopp André Johannessen var raskest. Han sparklet sin kvadratmeter på 1.30, og det var godt foran nestemann på lista, sier salgssjef B2B Edwin Bekkevold i Flügger i en kort kommentar.

Og leverandøren er ikke smålig i sin premieutdeling: Hovedpremien er nemlig et reisegavekort på en weekendtur til Island for to personer, med en verdi på 20 000,-.

Men så var det heller ikke enkelt å vinne: Formidable 60 deltagere har sparklet på av hjertens lyst siden Flügger startet sin turné tidlig på vårparten. Av disse ca. 60 håpefulle gikk altså hovedpremien i sparkelkonkurransen til Flügger til André Johannessen. Hans lynraske og perfekt sparklede overflatemeter gikk unna på 1.30, noe som var den beste tiden av alle lokalvinnere.

Østfold vant

André Johannessen arbeider til daglig som Maler og tapetserer hos Svein Strand AS i Østfold. Når han på telefon ble meddelt at han hadde vunnet hele konkurransen, kom et aldri så lite gledeshyl som traff både vegger og kollegaer. André måtte nok også innrømme at han ikke hadde sovet veldig godt natten før overrekkelsen, men så er det da heller ikke hverdagskost å vinne 20 000,- i reisegavekort. På spørsmål om det blir romantisk tur til Island med kjæresten, svarer André at denne turen nok blir med kompisene, så får han heller se om han finner kjæreste på turen. Vi vil gratulere André med premien og ønske han en god tur til Island.

Daglig leder og medeier i selskapet, Morten Kraft, samt hovedeier Svein Strand var også tilstede under overrekkelsen av premien. De er begge tydelig stolte av at en av deres ansatte nå kan kalle seg «nasjonal Sparkelmester», og mener at de har flere av de beste malerne i landet. Det er derfor de daglig leverer gode resultater. Flügger gratulerer også selskapet Svein Strand AS for utmerkelsen til en av deres Malere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse