loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
UTVIDET: Team Handeland gikk fra maler- og gulvleggerfirma til totanentreprenør; eieren angrer. (Faksimile fra Haugesunds Avis)

40 mister jobben etter konkurs

/ 2016-10-15 12:36:19

40 ansatte står uten arbeid etter at Team Handeland i Sveio meldte oppbud.

 

Bak konkursen ligger en krangel om oppgjør, skriver Haugesunds Avis.

Angrer på utvidelse

– Årsaken til at vi måtte melde oppbud er at Grønn Bolig Gruppen har holdt tilbake åtte millioner kroner på grunn av reklamasjon på arbeider. Dermed har ikke Team Handeland penger til å utbetale lønn til våre ansatte, sier daglig leder Johannes Handeland til avisen.

Rundt nyttår gikk firmaet over fra å være et rent maler- og gulvleggerfirma til å bli totalentreprenør. Det angrer Handeland bittert på, sier han.

– Urimelig

Daglig leder Jan Inge Aase i Grønn Bolig mener det er urimelig at firmaet får skylden. – Vi oppdaget mangler på jobben som var utført, holdt tilbake et beløp og sa samtidig at vi ville utbetale beløpet dersom han stilte en garanti på at manglene ville bli utbedret, sier Aase til Haugesunds Avis.

Tidligere har Handeland – som i dag ikke står i Mesterregisteret – drevet firmaet Byggtapetsermesteren. Det gikk konkurs i 2004, og fem år senere ble han dømt til et års betinget fengsel etter å ha tatt ut nærmere 1,7 millioner kroner forut for konkursen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse