loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Svindel-anmeldelsen møter motanmeldelse for ærekrenkelser. (Faksimile fra Maleren.no)

Bratfoss anmelder Alliero

/ 2016-03-20 13:39:45

Magne og Truls Bratfoss anmelder Alliero for svik, tvang og ærekrenkelser. Alliero gjentar at det er Bratfoss som har svindlet Alliero for penger.

En drøy uke etter medieoppslagene om at Alliero hadde anmeldt Magne og Truls Bratfoss, svarer Bratfoss med å anmelde Alliero for ærekrenkelser.

– Belastning

Far og sønn Bratfoss reagerer sterkt på det de mener er dårlig behandling fra den tidligere arbeidsgiveren sin. 10. mars slo Finansavisen opp på førstesiden at de to malermestrene var anmeldt, under tittelen «Svindlet for store verdier».
«Vi er blitt utsatt for uriktige og ærekrenkende beskyldninger. Det kan vi naturligvis ikke leve med. Derfor har vi tatt ut forliksklage og politianmeldelse av vår tidligere arbeidsgiver Alliero», skriver Magne og Truls Bratfoss.
De konstaterer at det som har skjedd, har vært en stor belastning, og har skrevet brev til kolleger, kunder, samarbeidspartnere og leverandører for å gi sin versjon av saken.

Vantro

– Vi har aldri løpt fra vårt ansvar, skriver de, og forklarer at foranledningen var at de har «fått utbetalt urettmessige utleggsrefusjoner».
Ifølge Magne og Truls Bratfoss tok de på seg å betale tilbake vesentlig mer enn Alliero hadde krav på, og reagerte med vantro da de ble anmeldt etterpå.

Erkjenner ikke svindel

«Vi har aldri erkjent å ha «svindlet» Alliero. Beskyldningen og måten den ble fremsatt på er ærekrenkende. Det er forskjell på å erkjenne tilbakebetalingsansvar for uriktigheter i forbindelse med refusjon av utlegg og svindel. Det er forskjell på de beløp som vi frivillig påtok oss å tilbakebetale, og hva vi pliktet å betale», skriver de to, og mener at Alliero forsøker å ødelegge mulighetene deres til å skaffe seg inntektsgivende arbeid som profesjonelle malermestre.
Alle utleggene var signert av leder eller konsernsjef, ifølge Magne og Truls Bratfoss.

– Meningsløst

– Jeg har ikke særlig kommentar, annet enn at dette ser meningsløst ut, sier styreleder Bjørn Erik Reinseth i Alliero.
– De påstandene de kommer med, skal vi svare på til forliksrådet – de har ikke fremmet dem til oss. Men vi vil fortsatt bare presisere at det er Truls og Magne som har svindlet Alliero og lurt Alliero for penger, sier Reinseth.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MEST LEST

Sorry. No data so far.

ABONNER på magasinet
MEST LEST

Sorry. No data so far.

annonse
Tilgangskodeannonse