loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Byggenæringens-innovasjonspris-2021

Byggenæringens Innovasjonspris 2021

/ 2021-04-12 10:29:33

Nå inviterer Bygg Reis Deg samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Konkurransen skal fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

Prisen deles ut til et firma/organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning.

Åpen påmelding

Kan din innovasjon bidra til en positiv klimaeffekt eller på annen måte bidra til en mer bærekraftig byggeprosess? Da oppfordres du til å melde deg på.

Konkurransen er åpen for alle og det koster ingenting å delta. Innleveringsfrist er 1. juni 2021. Juryen vil evaluere seg frem til 8 kandidater, som får anledning til å presentere sin løsning i møte med juryen 22.september. Vinneren kåres under Byggenæringens Innovasjonskonferanse i forbindelse med Bygg Reis Deg, fredag 22.oktober 2021.

Legg inn søknaden din her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse