loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fagtur: Mulighet for golfspill for glade fagturdeltagere i Alicante.

Fagtur til Alicante er allerede fulltegnet

/ 2019-11-22 21:38:59

Det tok ikke lange tiden før jubileums fagturen ble fulltegnet, sier Eva Ervik hos Tarkett til Maleren. Som kjent blir neste års fagtur, den 25 i rekken, lagt til Alicante i Spania. Men det blir en fagtur som er annerledes på flere måter, og det kom nok som bestilt for mange av gjengangerne.

De som hadde vært med en del ganger, kunne nok føle at man hadde begynt å gjenta seg selv på Kiel-turene, så det er forfriskende å se at de fem hovedarrangørene nå virkelig har greid å snu på flisa – eller skal vi si malerpenselen?

Fagtur

Årets program er ikke bare spekket med god mat og godt drikke, for det har det sannelig ikke manglet på ved tidligere anledninger heller. Men i tillegg åpner man offensivt allerede første kvelden med Barbecue Buffet, før det braker løs med den sedvanlige presentasjonen som er planlagt fra hovedsponsorene neste dag, avløst av tapaskveld i «Iberian Village», som er den spennende utflukten.

Fredagen blir det så messe med alle leverandørene, men ikke strammere program enn at deltagerne også får litt egentid, slik at man kan se seg om i den kjente feriebyen. For dem som ønsker det, knaller man til med en egen golfturnering denne fredagen, og kanskje man endelig kan få svaret på spørsmålet: Hva ER det med malere og golf, egentlig?

Tettpakket

Sikkert er det i alle fall at deltagerne – og dem er det mange av denne gangen – til og med ventelisten er solid tatt i bruk – vil få et tettpakket program med opplevelser, faglig innhold og jammen en og annen nyhet også. Eller hva, Eva Ervik?

-Det er flere av leverandørene som melder om dette, så jeg tror det blir et arrangement som de aller fleste vil huske med glede. Vi her hos oss gleder oss allerede – for fulltegnet tur så lenge på forskudd vitner om stor oppmerksomhet og ikke minst forventning hos kundene våre, sier hun smilende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse