loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FARGERIK GRUPPEVRI: Bjørn Rune Andersen fra Jotun (t.v.) festet grepet om gruppe etter gruppe på onsdagens fagseminar på Kielfergen.

Fagtur med fargerik gruppevri

/ 2017-02-01 18:05:25

Mange hvisket om rekordoppslutning på årets fagtur til Kiel. Om mange ble med, det er helt sikkert – rundt 300 bransjefolk har satt hverandre stevne denne gangen. Men kom de på riktig gruppe?

Ofte er det fra det politiske landskapet man henter fargeinndelingen når grupper skal bestemmes. Ikke så under årets fagtur til Kiel, hvor leverandører, malere og andre innen bransjen samles for faglige oppdateringer, diskusjoner, seminarer og sosialt samvær. Her var man rød, grønn, blå eller til og med lilla uten protester. Tvert om så det faktisk ut til at samtlige deltagere virkelig koste seg ved å være fargerik.

Praktiske demonstrasjoner ble avløst av nyheter fra samtlige leverandører allerede første dag, men samtidig er det løfter om flere nyheter under morgendagens messe. Hvem vet: Kanskje grunnlaget er lagt for enda sterkere deltagelse neste år? Årets deltagere har etter forlydende allerede sikret seg positive og trivelige opplevelser.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse