loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GLAD I FAG OG FOLK: Sammen med sin far Tore Ask jr, leder Viggo André Ask en bedrift med 12 ansatte. For å gjøre dette, må en være glad i både fag og folk, sier den unge malermesteren.

Glad i fag og folk

/ 2017-02-21 20:07:28

Da er en ny utgave av bladet på vei ut til abonnentene. Et nummer i rekken for tidsskriftet Maleren, som har vært kommunikasjonskanal for malere – nå overflatebehandlere – i over hundre år. Men det første nummeret for den nyeste redaktøren, så dette blir spennende.

Oppslags-saken denne gangen er om en ung malermester fra Tønsberg, som tross sine 26 år leder en bedrift på godt over 10 ansatte. Han er 3. generasjons malermester, og har sin far som både hjelp og støtte. Men som de begge sier: Den ene kan noe den andre ikke kan, og sammen gjør de en veldig god jobb for kundene sine.

Fag og folk

«Glad i fag og folk» ble tittelen, som er beskrivende for karene hos Malermester Tore Ask & Sønn i Tønsberg, men som vel også kan være ganske så beskrivende for bransjen i det store og hele? I alle fall for denne redaktøren, som gjerne vil ha tips og innspill om alt – fra alle!

«No man is an island», heter det, og slik er det også med redaktører – og blader! Skal Maleren bli den kommunikasjonskanalen den burde være, og ikke minst det talerøret for alle innenfor bransjen som mange ønsker seg, krever det at vi løfter i flokk! Bransjen har mange utfordringer, og det er ingen grunn til å vente med å ta fatt.

Tips?

Kanskje et tips til en sak om noe du som overflatebehandler er opptatt av kan være ditt første bidrag? Uansett: Det skal bli en spennende reise…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse