loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Gamle hus: Flere malermestere er allerede melt på til samlingen på Folkemuseet i mai.

Glad i (litt) gamle hus?

/ 2019-04-10 13:43:16

Huseiere med (litt) gamle hus søker håndverkere på Folkemuseet i slutten av mai. Mange eier eldre hus, og flere og flere ønsker å ta vare på særpreget ved disse husene, men ofte er de ikke sikre på hvordan de skal finne håndverkerne som kan hjelpe dem med å oppfylle drømmen om det perfekte huset.

Den 25. mai skapes en møteplass for håndverker og huseier på Folkemuseet på Boligfestivalen.

Bygg og Bevar ønsker i samarbeid med Norsk Folkemuseum og Fortidsminneforeningen velkommen til å bli med på årets begivenhet!

Gamle hus

-Bygg og Bevar jobber for å øke kunnskapen om hvordan man tar vare på og vedlikeholder eldre bygninger. For å ta vare på denne bygningsarven trengs det engasjerte huseiere og dyktige håndverkere til å hjelpe dem, sier Anette Ramstad i Bygg og Bevar til Maleren.

-Men: Vi kommer ingen vei hvis de ikke finner hverandre. Derfor arrangeres det en festival for huseiere og alle som jobber på gamle, eller bare litt gamle hus. Lørdag 25. mai fylles hele museumsområdet på Bygdøy med utstillere, salgsboder, demonstrasjoner, konkurranser og bygningsvern for alle som er glad i hus.Vi vil at alle som arbeider på gamle (eller litt gamle) hus, eller selger produkter til gamle hus, melder seg på og viser seg frem.

Malermestere på plass

Malerfaget er foreløpig representert med Ole Andreas Klavenes og Malermester Studsrud denne dagen. De vil stille med bod og ha med seg produkter og demonstrasjoner.

Hva kan man gjøre?

I salgsboden kan man selge produkter eller reklamere for tjenester. Det er også mulighet for å demonstrere spesifikke teknikker, eller malerfaget for øvrig. Boden er den enkelte utstillers univers og kan fylles med det man vil!

Hvem kommer?

Det vil være åpent for besøkende med inngangsbillett på museet som om det var en vanlig lørdag. Strikkefestivalen dro 6000 besøkende, slår vi dem?

Påmelding

Påmelding skjer gjennom Bygg og bevar sine nettsider. Bruk gjerne fritekstfeltet i påmeldingen og beskriv hva du har lyst til å gjøre.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse