loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SMITTE: På grunn av redusert smitterisiko kan byggeplasser over hele landet nå drives etter gult nivå i bransjestandarden. (Foto: BNL)

Gult nivå på byggeplass

/ 2021-05-07 09:17:07

Oslo fortsetter forsiktig gjenåpning. Kommunen har foreløpig ikke tatt standpunkt til opphevelse eller endringer i forskrift for byggeplasser.

Det samlede tiltaksnivå i Oslo tilsier likevel at BNL anbefaler at byggeplassene kan drives på gult nivå i henhold til bransjestandarden.

– Vi gjør samtidig oppmerksom at gjeldende Forskrift om smitteverntiltak på byggeplasser i Oslo kommune har noen viktige tilføyelser rundt avstand, testing samt vakthold og kontrollrunder, melder BNL.

Arbeidsgiver er ellers til enhver tid ansvarlig for å vurdere smitterisiko konkret og innføre de tiltakene som er nødvendig.

Det er ellers per dags dato ingen kommuner med tiltaksnivå A. Det betyr at slik smittesituasjonen er nå, kan byggeplassene i hele landet drives etter gult nivå i standarden.

– Vi minner om at smittesituasjonen kan endres raskt, og det er viktig å følge med både nasjonale og kommunale anbefalinger og vedtak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse