loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY UTVIKLINGSSJEF: Kari S Wilsgård er ansatt som ny kompetanse- og utviklingssjef i MLF.

Ny kompetanse- og utviklingssjef i MLF

/ 2017-04-07 18:43:07

Kari S Wilsgård er ansatt som ny kompetanse og utviklingssjef i Maler- og byggtapetsermesternes Landsforbund. Hun starter innfasingen allerede i begynnelsen av juni, men er i full gang først 1. august.

Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver i Byggenæringens Landsforening, og har bred erfaring fra bransjen, fra organisasjonslivet og fra flere bedrifter i næringen. I det siste har hun jobbet med rekruttering, politikk og kompetanse, og har i den forbindelse hatt ansvaret for «Vi bygger Norge», som er BNL’s digitale rekrutteringskanal.

Utvikling og kompetanse

Wilsgård har studier fra både inn- og utland, og har tatt en bachelor-grad i internasjonal markedsføring. Bachelor-oppgaven ble skrevet på oppdrag av Jotun i Singapore. Hun har arbeidet med familebedriften og maligsprodusenten Tjæralin, og Landsforeningen for Treindustrien med utvikling og kompetanse, heter det i en pressemelding fra MLF.

Fagkompetanse

I pressemeldingen understrekes det videre at hun brenner for fagkompetanse og utvikling, og er svært opptatt av hva teknologi og digitalisering vil få for næringen.

Administrerende direktør Stein Hesstvedt ønsker henne varmt velkommen, og understreker at han ser henne som en sentral og viktig del av fellesskapet i MLF. Det har lenge vært et ønske i MLF å få på plass en person i stillingen, og at man har funnet en person med så mangesidig og relevant bakgrunn vil trolig bli svært så godt mottatt i bransjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse