loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Reåpnet: Butikksjef Henning Vegger var i perlehumør under reåpningen av Mal Proff sin butikk i Tønsberg. Foto: Mal Proff

Mal Proff reåpnet Tønsbergbutikk

/ 2019-04-15 19:41:03

Den er blitt større, den er blitt bedre, og nå er den tilgjengelig for alle og enhver. Hva kan det være? Jo selvsagt den nylig reåpnede butikken til Mal Proff i Tønsberg.

Det vil si, alle og enhver kan jo ikke troppe opp: Du må enten være kunde i Mal Proff – eller ønske at firmaet ditt skal bli det. Reåpningen er en etterlengtet hendelse, ifølge Mal Proffs direktør Terje Langmoe. Han forteller til Maleren at de i en ganske lang tid har fått innspill fra markedet om fornyelse, og at dette kom samme året som Dorthe Book sa takk for seg og gikk over i pensjonistenes rekker, er neppe tilfeldig. Hun har i alle år «vært» Mal Proff Tønsberg, og den nye butikksjefen, Henning Vegger, har slik sett fått store sko å fylle. Rett før påske var ventetiden på oppgraderingen av Mal Proff-lokalene over, og nysgjerrige og handlelystne kunne toge inn for å ta «herligheten» i nærmere øyesyn.

Reåpnet

Med dette har også Mal Proff Tønsberg blitt en del at det etterhvert så godt kjente konseptet konsernet har rullet ut i stadig flere butikker, og møter sine kunder med et oppgradert lokale som viser veien videre for Mal Proff Tønsberg.

-Vi håper at vi med dette har svart på markedets utfordringer, og at vi vil kunne yde den service som vi vet proffene etterspør. Mal Proff er solid etablert i Tønsbergregionen, og med denne oppgraderingen både håper og tror vi at vi både skal serve eksisterende kunder og ikke usannsynlig også tiltrekke oss mange nye, sier en optimistisk Mal Proff-direktør til Maleren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse