loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Torrevieja er blant områdene i Spania der det er bygd hele boligfelt for nordeuropeere. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

«Malere» lurer skandinaver

/ 2016-01-18 09:53:52

Også skandinaver som har flyttet til Spania, lures av svarte «malere».

Det er avisen Vikingposten som forteller om ekteparet Majvor og Leif Gerdin (78 og 70). De bor halve året i Torrevieja; et av områdene i Spania der det bor mange nordeuropeere. Det svenske paret betalte 5000 euro for å få pusset opp den 83 kvadratmeter store leiligheten sin. Et år etter flasser malingen av skapene.

Betalte ikke skatt

– Til å gjøre jobben benyttet vi tidligere naboer, som drev eller fortsatt driver et byggefirma. De var alltid hjelpsomme og vi tenkte de var til å stole på til å utføre malejobben hos oss, forteller Leif Gerdin til Vikingposten.

Jobben ble gjort mens paret var i Sverige. «Malerne» ga også beskjed om at kundene ikke skulle betale skatt på jobben.

Svarer ikke på telefonen

Da ekteparet kom tilbake til Torrevieja, var det kaos i leiligheten. – Jeg har to hjerteinfarkt fra tidligere, og med det synet som møtte oss, var jeg redd jeg skulle dø. Det var helt forferdelig, sier Majvor Gerdin.

«Malerne» har de fått i tale én gang – da mente de at de hadde gjort jobben som de skulle, men lovet likevel å male gjerdet rundt eiendommen som erstatning. Det er ikke gjort, og nå svarer de ikke når ekteparet Gerdin ringer.

Vikingposten har ikke fått noen kommentar fra «malerne».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse