loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FOTBALLKJENDIS: Fotballhelten Erling Braut Haaland (20) har på kort tid blitt et hett navn i fotballverden. (Foto: Borussia Dortmund)

Malerfirma i vinden på Instagram

/ 2021-05-05 10:59:14

Sportsnettstedet Bleacher Report la nylig ut et illustrasjonsbilde av Erling Braut Haaland og Bryne-drakt med logoen til malerfirmaet Lund & Vaaland på Instagram. – Dette er jo fantastisk, sier Petter Vaaland.

På bildet, som ble lagt ut på Instagram-kontoen til Brfootball, holder Haaland opp en Bryne-drakt.

– På baksiden av drakten er logoen til vårt gamle malerfirma, Lund & Vaaland. I 2017 fusjonerte malerfirmaet med Interiørfaghuset T. Lund, skriver Petter Vaaland, som leder maleravdelingen til Interiørfaghuset T. Lund, på Facebook-siden sin.

8 millioner følgere

Ettersom Instagram-kontoen brfootball har over 8 millioner følgere har blitt mye oppmerksomhet den siste uken.

– Den siste tida har jeg fått telefoner fra London, Wales og Tyskland, men jeg har ikke turt å ta telefonen! De sier jo at du ikke skal ta slike telefoner, men kanskje jeg har gått glipp av noen store milliardkontrakter.

BLEST: Det har blitt mye oppmerksomhet etter at sportsnettstedet Bleacher Report la ut et illustrasjonbilde av Erling Braut Haaland med en gammel Bryne-drakt og malerfirma-logo på sin Instagram-konto. (Foto: Faksimile fra instagram)

Ser hver eneste kamp

Erling Braut Haaland (20) har på kort tid blitt en mye omtalt og ettertraktet fotballspiller. Han startet i barndomsklubben Bryne, så Molde og Østerrike og tyske Borussia Dortmund. Nå diskuteres det hvilken storklubb som skal kjøpe ham.

– Vi var sponsor i Bryne i mange år, og jeg kjenner både Erling og Alfie veldig godt. Dette er jo fantastisk, sier Vaaland, som selv har spilt fotball for Bryne, og er nesten nabo til Haalands familie.

– Jeg har vært trener, oppmann og saftbærer. Jeg har også sittet i styret i Bryne i fire år. Jeg har bare gode ting å si om Erling, han er en veldig sjenerøs og fin gutt, med begge beina godt plantet på jorda. Det er helt fantastisk hva han har oppnådd. Til og med kona mi, som aldri har sett en fotballkamp på TV før, ser nå hver eneste kamp Erling spiller. Det er ukas store høydepunkt, sier Vaaland til Dagbladet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse