loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Tettere samarbeide: Løvenskiold og E.A. Smith styrker samarbeidet.

Maxbo og Bygger'n knytter enda tettere bånd

/ 2018-02-10 21:00:54

Løvenskiold Handel og E.A. Smith styrker samarbeidet mellom kjedene Maxbo og Bygger’n, heter det i en felles pressemelding fra de to selskapene. Dette føyer seg inn i rekken av en rekke bevegelser i bransjen for tiden.

Det er ikke lenge siden Maxbo annonserte sin økte satsing på proffene, og da også på malerbransjen. Dermed bør denne styrkingen av samarbeidet mellom de to store aktørene være spennende også for malerne.

Mye i spill

Det er mye i spill i byggebransjen, med fabrikker som skifter eiere, posisjonering for å ta nye markedsandeler og altså i denne sammenhengen: styrking av allianser. I pressemeldingen heter det videre at:

Løvenskiold Handel og E.A. Smith har siden 2002 hatt en innkjøpsallianse og et logistikk-samarbeid på byggevarer. Dette samarbeidet har over årene utviklet seg til å bli både tettere og sterkere, og partene er nå enige om en ny, langsiktig allianseavtale. 

– Vi er svært fornøyde med å ta samarbeidet med Bygger’n til et nytt nivå. Løvenskiold og E.A. Smith, som to av Norges eldste og mest solide handelshus, har en god felles forståelse og er naturlige alliansepartnere i dagens marked med en samlet sisteledds omsetning på 7,8 milliarder, sier Thomas Støkken, adm. direktør i Løvenskiold Handel.

-I praksis vil den nye avtalen sørge for mer forhandlingskraft, effektiv logistikk og bedre lønnsomhet for hele alliansen. Løvenskiold Logistikk har vist seg som en særdeles god partner for distribusjon i mange år og vi ser frem til å bruke denne mer aktivt i både innkjøp og drift, sier Arne Reinertsen, adm. direktør i E.A. Smith.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse