loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Gol-ordfører Heidi Granli fikk æren av å sage over en 2x2, for å markere åpningen av nye Maxbo Gol, med god hjelp fra varehussjef Per Rune Andersen (tv.) og Maxbo-sjef Thomas Støkken. Alle foto: Terje Bjørnsen

Maxbo viser sitt økte fokus på maling

/ 2018-02-17 19:51:38

Torsdag 15/2 åpnet et helt nytt Maxbo Varehus på Gol. – Denne åpningen markerer starten på Maxbos mål om å gjenreise faghandelen. Det inkluderer blant annet en økt satsing på trelast, gulv og maling, sier Maxbo-sjef Thomas Støkken.

Dette markerer altså en offisielle starten på utrullingen av konsernets splitter nye og utvidede satsing på blant annet proffene i malingsbransjen. Maleren har tidligere skrevet om at aktørene i bransjen kvesser klørne, og nå ser det altså ut til at nettopp Maxbo følger opp tidligere annonseringer i praktisk handling. Konkurransen om malerne og andre håndverksproffer hardner enda mer til.

Ny profil og tung satsning
Varehuset på Gol blir også Norges første med ny Maxbo-profil. Det første man ser på fasaden, er en justert logo. Borte er den røde firkanten og den grønne trekanten.
– Nytt designet er blant de små justeringene vi gjør i Maxbo nå. Den store satsingen er på proffmarkedet og målet om å ta en tydelig posisjon som faghandel, sier Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel og sjef for Maxbo-kjeden.
– Det inkluderer blant annet en økt satsing på trelast, gulv og maling, sier Støkken. Han stadfester dermed Maxbo sin tidligere utannonserte økte fopkus på blant annet malingsbransjen.

Vil vekke lidenskapen

– Vi ser at det er proffene som i økende grad tar over oppussingsjobbene, særlig de som krever en spesiell type kunnskap. Før i tiden var det nok flere vanlige forbrukere som satte i gang med prosjekter de ikke alltid kunne noe om. Det er mer enn nok å ta tak i hjemme likevel, så hobbysnekkere lever i beste velgående, sier varehussjef Per Rune Andersen.

Satser på Hallingdal
Maxbo-sjef Thomas Støkken har stor tro på området.
– Både Gol og resten av Hallingdal er et viktig satsingsområde for oss. I kommunene i Hallingdal bor det rundt 20 000 innbyggere, og rundt påsketider er antallet tilnærmet ti-doblet. Gol er på mange måter Hallingdals midtpunkt. Det er et naturlig handelssentrum og ligger strategisk til på vei mellom øst og vest. Målet for nye Maxbo på Gol er å doble omsetningen før 2020, sier Støkken.
– I tillegg har vi flere planer for Hallingdal, men det kan jeg ikke røpe ennå.
__________________

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse