loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Ferdig: Endelig ferdig med oppgaven sin synes Ewelina Sikew å være svert så uanfektet.

Spenningen stiger på nordisk i Finland

/ 2018-09-07 14:19:35

-Dette er veldig spennende, og bedømmelsen  av oppgaven kan gå i alle retninger. Det er ikke før under bedømmingen i morgen lørdag at vi kan si hvordan Ewelina vil komme til å gjøre det helt til slutt. Personlig synes jeg det ser veldig bra ut, men det er ikke meg som skal bedømme arbeidene.

Sjur B Hansen må innrømme at det er en stolt malermester og arbeidsgiver for Ewelina Sekiw, som er med henne til Finland og som følger spent med fra sidelinjen på hva som skjer på postene til samtlige deltagere under nordisk mesterskap for maler-lærlinger i Finland.. Men som tilskuer har han ikke lov til å gå nærmere enn 3 meter unna det ferdige produktet, så han understreker at han er både inhabil og uten tilstrekkelig informasjon.

 

Spenningen

-Det er derfor temmelig sikkert at den høye spenningen om hvem som vinner kommer til å fortsette å «sitte i veggene» helt til den blir utløst på lørdag ettermiddag. Nå i ettermiddag fredag er ferdige til den oppsatte fristen, og nå er det bare å vente å se.

-Så nå blir det kunsten å bite negler som står i fokus for Ewelina?

-Hun er så «laid back» at man nesten ikke skulle tro at hun deltar i en konkurranse i det hele tatt. Faktisk har jeg vært bekymret for henne innimellom, fordi hun tilsynelatende ikke er nervøs i det store og hele, og det bør man jo være under en slik konkurranse. Likevel er det nok et faktum at hun har hatt en litt stigende kurve også på følelsen av stress under arbeidet. Men totalt sett synes jeg det gikk veldig bra med henne, sier en fornøyd Malermester til slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse