loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STILSIKKER: Det var ikke nok å være stø på hånden og stilsikker føring av sonden. For å øke vanskelighetsgraden, sto Jotunkarene og tok tiden under denne konkurransen.

Stilsikre og raske malere i Kiel

/ 2017-02-02 16:55:02

Det var ikke nok å være stilsikker. Man måtte også være rask på labben, og temmelig stødig også. Tøffe utfordringer møtte malerne på dag 2 av årets Kieltur.

Innpå 300 mennesker er med på årets Kieltur, og man kan allerede nå innkassere en braksuksess for de leverandørene som står bak den tradisjonsrike turen. Men mens man hittil har fokusert på gruppeinndeling og «stenhård» disiplin, var torsdagens aktiviteter preget av en rusletur i Kiel by med dertil hørende smaksprøver, og såvel hamburgere som smaksrike pølser når man vel var tilbake på båten.

Konkurranser

Men den som trodde det skulle bli tid for avslapning og kravløs ettermiddag, måtte raskt tro om igjen: Det var nemlig lagt opp til minimesse fra leverandørenes side, med innlagte konkurranser som kunne ta pusten fra den mest målrettede: Fra vinkelgolf med innlagt sparkel til føring av sonde i kompliserte labyrinter og mye annet møtte malerne i utstillingslokalene. Høy sosial faktor, men med en bunnsolid faglig base for arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse