loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ROADSHOW MED OVERFLATEFOKUS: Det blir tidenes roadshow Mal Proff legger ute på denne gangen, og det skal kuliminere med en skikkelig fest i Trondheim fredag 8. september.

Tidenes roadshow fra Mal Proff med fest i Trondheim

/ 2017-08-11 12:38:02

Ikke før har de første bladene begynt å gulne på trærne, så knaller Mal Proff til med tidenes «Roadshow». Ikke mindre enn 18 leverandører bidrar til å gjøre dette til en opplevelse for dem som tar turen til MAL-butikkene som besøkes, så her er det bare å sette av datoen(e).

Man har til og med laget sitt eget emblem for turen, som er blitt enslags blanding mellom nettopp road-tankegangen og det kunder og andre kjenner godt fra Mal proff fra før.

Mye spennende

-Markedssjef Jan Erik Foss i Mal Proff, hva er det som venter dem som tar turen til Mal Proff butikkene disse høst-dagene?

-Vi er glade for at så mange av leverandørene er med oss på roadshowet, for det betyr at vi kan varte opp med nyheter, produkter, give-aways, konkurranser og premier. Fra Mal Proff sin side er det lagt opp til skikkelige fest-dager der vi parkerer traileren, og vi håper at flest mulig har tid til å stoppe litt ekstra når de likevel er innom oss, eller fristes til en ekstra tur innom butikkene for å se hva vi har å by på, sier han.

Roadshow

-Hva mener du med nyheter?

-Når det gjelder Mal Proff, kommer vi til å presentere en ny netthandelsløsning. Men jeg vil også nevne at det blir foredrag og folk fra opplæringskontoret som kommer med sine innspill. Dessuten serverer vi selvsagt grillmat hele dagen, så ingen skal forlate oss sultne eller uten at de har mer informasjon enn det hadde før de var innom roadshowet vårt, sier en strålende opplagt markedssjef i Mal Proff.

Datoer:

Mandag 28 augFredrikstad
Tirsdag 29Oslo
Onsdag 30Drammen
Torsdag 31Tønsberg
Fredag 1Kristiansand
Mandag 4Stavanger
Tirsdag 5Bergen
Onsdag 6Ålesund
Torsdag 7Kjøredag
Fredag 8Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse