loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMMEN: Malermester Robert Nielsen (til venstre) og entreprenør-direktør Jomar Grøtan er enige om å fortsette med felles daglig leder når Ingvill Kvernmo bytter jobb.

Trøndere på direktørjakt

/ 2016-04-11 15:20:00

Håndverkerforeningen i Trondheim søker ny direktør, men fortsetter å dele sjef med entreprenørene.

Ingvill Kvernmo har vært direktør både i EBA Trøndelag og Håndverkerforeningen i Trondheim. Hun begynner som rådmann i Orkdal kommune 1. juni, og nå jakter foreningene på ny sjef.

Sammen

Foreningene har hatt delt ledelse og administrasjon de siste to årene, og søker en person som kan være direktør for begge foreningene også i fortsettelsen.

– Målet vårt den gangen var å skape et felles talerør for byggbransjen i Trøndelag, og det opplever jeg at vi har lyktes godt med, sier Jomar Grøtan. Han er regiondirektør i Consto Trøndelag og styreleder i EBA Trøndelag.

25.000 ansatte

Daglig leder Robert Nielsen i Malerkompaniet, som er nestleder i Håndverkerforeningen, er enig:

– Byggebransjen er en av de største bransjene i Trøndelag, og skal vi vises, er det viktig at vi fremstår som samlet, sier Nielsen.

Byggebransjen har over 25.000 ansatte i Trøndelag, og omsetter for over 42 milliarder kroner. – Byggebransjen har mange felles utfordringer som det er viktig vi samarbeider om på tvers av fag, laug og foreninger, sier avtroppende direktør Ingvill Kvernmo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse