loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SERIØST: Ser det seriøst ut? Nå kan ansvarsrett og sentral godkjenning sjekkes sammen med regnskapstallene.

Viser sentrale godkjenninger

/ 2016-05-16 19:48:50

Regnskapstall, kunngjøringer – og sentrale godkjenninger og ansvarsrett. Det skal bli enda litt lettere å finne de seriøse.

Nå er det Proff.no som begynner å fortelle om bedriftene er godkjent. Proff er en nettside som blant annet viser regnskapstall og kunngjøringer for norske bedrifter.

Når sentrale godkjenninger og ansvarsrett også kommer med i dataene som oppgis, skal det gjøre det enklere å luke ut de useriøse, ifølge en pressemelding.

Informasjonen kommer fra Direktoratet for byggkvalitet, DIBK.

– Det har vært stor interesse for å kunne sjekke sentral godkjenning per bedrift rett i Proff. Dette vil være til stor hjelp ved valg av leverandører i alle bygg- og anleggsprosjekter, sier produkt- og marketingsjef Christian Griebenow i Proff Nordic i pressemeldingen.

2 svar til “Viser sentrale godkjenninger”

 1. For å få en seriøs bransje så må det bli slik. At alle som vil starte for seg selv må ha mesterbrev og de som driver i dag har to år på seg til å ta mesterbrev hellers så får de legge ned. Må si at ett proff register er ett steg i riktig retning 👍

  • Stein Knut Horverak sier:

   Hei Tor Egil Olsen eg leser kå du skrive og tenker mitt eg he svennebrev og driver eit maler gulvfirma med sliping av parkett gulv furu gran osv eg e medlem av Norges Parkettsliperforbund i det faget eksisterer ikje svennebrev eller mesterbrev så da lyt me bare legge ned bedrifta alle sammen da som er medlem der eg he au ansatt ein snekker med svennebrev for som du vet går snekkeren som regel først inn i ein jobb og så kjæme me andre etter han he drivi eget i mange år men orka ikje papirarbeidet så det teke eg meg av og me he fullt opp med arbeid i bygda eg bor e d ingen malermester men i nabokommunen der e d ein som e veldig flink eg lurer bare på koss du ska klatre å fylle opp alle bygder og omegn med mestere eg for min del vil jo ikje bli no flinkere håntverker av den grunn og ikje he eg tid te å gå på skolen 3 dager i uka eg driver faktisk ein bedrift og d e første pri hos meg
   Mvh
   Fasett
   Stein K Horverak

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse